Ben jij onze nieuwe
associate recruiter?

Yellow Friday groeit en daar zijn we trots op! Omdat we groeien, zijn we op zoek naar positieve, ondernemende associate recruiters. Recruiters die het een uitdaging vinden om de beste resultaten te halen en zich daar gedreven voor inzetten. Op basis van een interessant verdienmodel ga je werken in ons Yellow Friday team.

YF-join-the-team

De voordelen

Werken als associate recruiter biedt je veel voordelen. Niet alleen op financieel gebied, maar ook op social vlak. Je maakt deel uit van het Yellow Friday team, maar je behoudt ook je zelfstandigheid. Je bent welkom om bij ons op kantoor te werken. Je kunt gebruik maken van een werkplek en vergaderfaciliteiten. Wij zetten de voordelen voor jou graag op een rijtje:

onze vacatures direct naar jou

Al onze vacatures – dat zijn er tientallen per dag – worden direct naar jou doorgestuurd. Daarmee heb je dus een voorsprong op iedereen die moet wachten op de publicatie van deze vacatures op de online marktplaats Jobcatcher.

voorrang

Jouw kandidaat komt niet op de grote hoop terecht, maar wordt met voorrang behandeld. Als we jouw kandidaat aanbieden zorg jij voor de tijdige aanlevering van alle benodigde gegevens en onderhandel je het laagst haalbare inkooptarief uit.

geen risico’s

Als een door jou aangeleverde kandidaat wordt geplaatst, hoef je alleen nog maar provisiefacturen te versturen. Yellow Friday contracteert de kandidaat rechtstreeks. De kandidaat factureert rechtstreeks aan Yellow Friday. Je hebt dus niet de risico’s van contractering, wet DBA, debiteurenrisico, crediteurengedoe, betalingen voorschieten, G-rekeningen en meer.

aantrekkelijke provisie

Provisiebetaling wordt gedaan op basis van de bruto uurmarge die wordt gemaakt. Deze provisie wordt gedurende de gehele inzettermijn van de kandidaat betaald (tenzij de associate recruiter de samenwerkingsovereenkomst met Yellow Friday opzegt). De provisie kan al snel oplopen tot enkele duizenden euro’s per maand! Wij zorgen ervoor dat je maandelijks een overzicht en specificatie van de te factureren provisie krijgt. Deze provisie wordt na ongeveer 15 dagen op jouw bankrekening gestort.

non-exclusief

Uiteraard mag je non-exclusief werken. Dus als je ook voor een ander wilt werken of openbare marktplaatsen wilt afstruinen kun je dat gewoon blijven doen. We vragen alleen om niet via andere partijen te werken met de klanten van Yellow Friday waar je de aanvragen voor krijgt.

Yellow Friday?

Wij zijn een blij en ambitieus bedrijf. Ons team werkt gezamenlijk en vol enthousiasme om de ambities van Yellow Friday waar te maken. Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid nemen en vooral plezier in het werk staan hierbij centraal.

Yellow Friday heeft aanvragen die rechtstreeks van onze klanten, grote system integrators, komen. Met een klein, hecht team behandelen we het gehele proces van aanvraag tot en met plaatsing.

Geïnteresseerd?

Wie weet ben jij de associate recruiter die wij zoeken. Kom dan snel langs bij ons op kantoor om kennis te maken. Wij zorgen voor een perfecte koffie of cappuccino.

Meer informatie of een afspraak maken? Dan kun je bellen naar: Henny van Ginkel, 06 – 2180 7577 of een mail sturen naar: hello@yellowfriday.nl