Yellow Friday (onderdeel van Between Staffing Group) bundelt krachten met HeadFirst Group

De overname van de Between Staffing Group, waarvan Yellow Friday een onderdeel is, is op 3 november 2020 een feit geworden. Samen met HeadFirst bundelen wij de krachten en vormen wij dé marktleider in de Benelux op het gebied van externe inhuur. Als onderdeel van de Between Staffing Group draagt Yellow Friday bij aan het creëren van nog meer commerciële kansen voor professionals, leveranciers en opdrachtgevers.

Door de overname bieden wij een grote variëteit aan diensten aan: matchmaking, contracting, payrolling, managed service providing, global sourcing en inhuur consultancy. Hierdoor kunnen wij voldoen aan de vraag van opdrachtgevers naar een full service flex dienstverlening. Door onze samengevoegde kracht, persoonlijke aanpak en deskundig advies kunnen wij onze relaties nog beter van dienst zijn.

Yellow Friday als partner

Wij blijven de partner zoals jij ons kent, maar met een groter netwerk van professionals, leveranciers en opdrachtgevers. Yellow Friday blijft als label bestaan, maar dan binnen de bedrijfsstructuur van de HeadFirst Group.

Heb je vragen over dit bericht? Neem contact met ons op via hello@yellowfriday.nl of 020 -237 43 70. Wij staan klaar voor het beantwoorden van jouw vragen.