Are we your access to success?

Yellow Friday is een blij bedrijf. We beginnen onze dag graag met een mooie koffie waar we van genieten. Daarna werken we keihard om de beste resultaten te bereiken. Werken bij Yellow Friday voelt vertrouwd en is elke dag weer anders.

Tijdens de lunch genieten we samen van verse salades, zelfgemaakte soep en lekkere boterhammen aan onze gezellige eettafel.

We vinden het belangrijk om naar elkaar te luisteren en met elkaar te sparren. Dat doen we bijvoorbeeld in ons zitje onder de boom, aan de strakke statafel of gewoon aan de keukentafel.

Koffiezetapparaat

Samen vieren

Onze successen vieren we graag samen met gezellige borrels of leuke etentjes. Wij zijn niet alleen een blij bedrijf, maar ook een ambitieus bedrijf. Dat betekent dat we altijd 100% commitment en optimale inzet verwachten van iedereen die bij ons werkt. Samengevat, Yellow Friday is ook jouw access to success.

YF-join-the-team

Kennismaken

Wil jij kennismaken en een gesprek aangaan? Neem dan contact op via de mail (hello@yellowfriday.nl) of telefoon (023) 56 856 30 zodat we binnenkort samen een kopje koffie kunnen drinken.